Promotie

Pretul nostru 11 190,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 17 790,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 1 975,00 LEI
Disponibil

Cel mai vandut

Pretul nostru 469,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 729,90 LEI
Disponibil
Pretul nostru 2 599,00 LEI
Disponibil

Introducere » Solutii curatare argint

Solutie de curatat argintul

Curatarea argintului este foarte usoara cu produsele profesionale de la Poliboy. Fabricate in Germania, solutiile profesionale de curatat argintul Poliboy sunt printre liderii pietei germane de profil inca de la infiintare in 1930. 

Solutiile profesionale de curatare argint de la Poliboy sunt  un real ajutor pentru toti cei care isi doresc  stralucirea perfecta pentru bijuterii , tacamuri si alte obiecte din argint masiv.

Ordonează după 
Producător  

 

Pretul nostru 39,90 LEI

Disponibil


 

Pretul nostru 29,90 LEI

Disponibil


 

Pretul nostru 159,00 LEI

Disponibil


 

Pretul nostru 149,00 LEI

Disponibil

Obiectele din Argint masiv – bijuterii , tacamuri, pahare sau carafe – pot sa isi piarda  din stralucire cu trecerea timpului si exista chiar posibilitatea de a aparea pete de culoare neagra pe suprafata argintului. Acest proces se numeste oxidare si apare in principal ca urmare a reactiei  chimice dintre argint si sulful din aer (in special hidrogenul sulfurat H2S ). In urma acestei reactii se formeaza pe suprafata argintului o depunere de culoare inchisa -in general neagra sau albastru inchis – care se numeste sulfura de argint Ag2S .

Asadar, innegrirea sau oxidarea  tacamurilor din argint este o reactie normala pe care acestea o au in special ca urmare a expunerii la factorii de poluare din mediu. Otetul, galbenusul de ou,lămâile, maslinele si lana sunt factori care conduc si ei la oxidarea argintului. De coroziunea tacamurilor din argint este responsabila si sarea de bucatarie (clorura de sodiu - NaCl), astfel incat este recomandat sa evitati contactul cu aceasta.

Din fericire , daca cautati o solutie de curatat argintul care sa indeparteze oxidarea si sa redea frumusetea si stralucirea articolelor dumneavoastra din argint, in aceasta categorie va oferim mai multe optiuni de cea mai buna calitate.

Ingrijirea tacamurilor si a obiectelor dumneavoastra din Argint este la fel de usoara precum aranjarea mesei. Majoritatea oamenilor considera ca tacamurile din Argint trebuie folosite doar la ocazii speciale, insa ele pot fi folosite zi de zi . Folosirea zilnica le ajuta sa isi mentina stralucirea si luciul si ajuta la formarea unei patine frumoase. Daca folositi in mod regulat o solutie curatare argint o data la cateva luni, obiectele dumneavoastra din argint vor arata tot timpul perfect !

Mai jos regasiti cateva sfaturi pentru a va ajuta sa aveti grija de tacamurile dumneavoastra din Argint:

 1) dupa fiecare folosire, spalati imediat tacamurile din Argint cu apa calda si un detergent neabraziv si uscati-le atent. Nu lasati tacamurile umede pentru ca umezeala va cauza oxidarea Argintului

2) este preferabil sa spalati manual tacamurile din Argint , dar daca doriti neaparat sa le spalati la masina, puneti tacamurile din Argint separate de cele din Inox si folositi cat mai putin detergent

3) Lustruiti tacamurile din Argint o data sau de doua ori pe an, in special atunci cand oxideaza, lucru care se manifesta prin aparitia unor pete de culoare gri sau neagra pe suprafata tacamurilor . Curatati manual tacamurile din Argint cu substante special create pentru lustruirea acestora folosind o laveta din bumbac moale- pentru curatarea locurilor greu accesibile (cum ar fi decorurile de pe suprafata tacamurilor) folositi o perie cu peri moi

4) nu folositi substante abrazive care nu sunt concepute special pentru curatarea argintului

5) nu folositi o laveta aspra sau din lana pentru a nu zgaria suprafata tacamurilor

6) nu lustruiti cu duritate pentru a nu distruge astfel o piesa de valoare

7) folositi manusi sau materiale textile moi (nu lana) pentru o lustruire usoara a tacamurilor

8) nu lustruiti tacamurile mai des decat este cazul- preferabil de cel mult doua ori pe an.

9) daca doriti sa le puneti la pastrare pe termen mai lung, verificati ca tacamurile sunt foarte bine uscate. Depozitati-le atent intr-o cutie cat mai ermetica – de preferat invelite individual in hartie sau bumbac- pentru a preveni zgarierea sau oxidarea. Nu trebuie pastrate in pungi de plastic, hartie de ziar, lana, fetru sau catifea si nu trebuie sa intre in contact cu vopsea sau cauciuc pe durata depozitarii.

ZmJhOGM