Promotie

Pretul nostru 1 710,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 18 490,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 63 490,00 LEI
Disponibil

Cel mai vandut

Pretul nostru 744,90 LEI
Disponibil
Pretul nostru 2 599,00 LEI
Disponibil
Pretul nostru 699,00 LEI
Disponibil

Despre noi
Despre noi

       Proiectul “Tacamuriargint.ro”  s-a născut din pasiunea pentru frumusete de top și din dorința de a oferi soluții individualiste de personalizare a spațiului de luat masă și nu numai.

       Credem că fiecare zi ne oferă perspectiva unor momente de bucurie și de încântare în jurul mesei. Fiecare zi este deosebită, orice întâlnire cu prietenii poate deveni o ocazie. Chiar și cele mai obișnuite mese în familie pot deveni memorabile. Ne dorim să inspirăm oamenii să dea o valoare specială acestor momente, adăugând o notă de lux și strălucire vieții de zi cu zi , prin intermediul articolelor noastre de argint masiv. 

     Combinatia dintre “fine dining” si tacamurile exclusiviste de argint masiv este o reala incantare pentru simturi. Bucurati-va de aceasta experienta unica chiar la dumneavoastra acasa cu ajutorul articolelor de pe “tacamuriargint.ro”. In cele din urma, cea mai buna mancare servita in caldura propriului camin merita, fara indoiala, si cele mai bune tacamuri. Ne adresăm atât celor care doresc să creeze o atmosfea distinsă acasă, cât și profesioniștilor din HORECA care își propun să creeze experiențe memorabile clienților.

       Cu o activitate combinata de peste 30 ani în retail-ul modern din România , oferim iubitorilor de frumos atât colecții clasice de la producători de prestigiu din Europa cât și piese moderne în acord cu trend-urile momentului , de la furnizori care pun accent pe design si calitate de top.

      Articolele noastre sunt perfecte pentru a fi oferite drept cadouri, indiferent de ocazie. Un asemenea cadou ales din portofoliul nostru poate fi surprinzător de accesibil și va împrumută o notă de elegantă spațiului în care va fi utilizat. Indiferent daca este vorba despre o aniversare, botez, nunta, casa noua, onomastica, 1 si 8 martie, craciun sau valentine’s day, la noi vei gasi intotdeauna ceva potrivit pentru fiecare eveniment. 

                                                                    

MzUxO